Budgetsites Webdesign en SEO

Op zoek naar een betaalbare en professionele website ? Dan moet je bij Budgetsites zijn.

Reeds 15 jaar ervaring en een werkende SEO strategie met bewezen resultaten.

Budget Website

Wat kost een nieuwe website ?

Hoeveel kost een website ?

Welk budget moet ik voorzien voor mijn nieuwe website ?

Een website is een belangrijke marketingtool voor uw bedrijf, project of organisatie Het is een vertegenwoordiger die 24 op 24, 7 op 7 onvermoeibaar uw bedrijf, product of service zal promoten. Bedenk dat uw website niet alleen dient om nieuwe klanten aan te trekken maar ook om bestaande klanten te behouden ! Dat wordt wel eens vergeten.

We moeten er dus over waken dat uw website opgemerkt wordt en de juiste content verschaft aan de gebruiker. Deze twee voorwaarden, SEO en content marketing, zijn bepalend voor het succes van uw website.

Hieronder staat een berekeningsmodule die snel een beeld kan schetsen over het benodigde budget. In feite zijn er drie aspecten die een rechtstreekse invloed op dit budget uitoefenen en dat zijn:

Voor 1500 € heb je al een heel degelijke website !

Standaard of Pro SEO ? Daar zit wel degelijk een groot verschil op en bevelen we ten stelligste de SEO Pro aan. Budgetsites behaalt hier erg betekenisvolle resultaten voor een relatief kleine extra investering. Tijdens ons eerste gesprek kunnen wij uw de live resultaten tonen van websites waarvoor wij de SEO uitvoeren.

Zijn alle teksten en afbeeldingen beschikbaar ? Om eerlijk te zijn, dit is zelden het geval. Budgetsites kan u helpen met een context- en content analyse en indien nodig zelf instaan voor het tekstmateriaal. Wij hebben daarvoor copy writers met jarenlange ervaring ter beschikking.

Het aantal pagina's heeft natuurlijk ook een rechtstreekse impact op het budget. Toch is het belangrijk om de content voldoende uit te splitsen zodat er niet teveel gemengde inhoud ontstaat. Dit is nefast voor Google én de gebruikers, met een slechte positionering als logisch gevolg.

[stm-calc id=”6193″]

Gratis Budgetsites pakket bij elke nieuwe website

  • Opzetten hosting, server, database, WP installatie.
  • Alle technische administratie, DNS en opvolging licensies en domeinnaam
  • GDPR & privacy instellingen. Door gecertificeerd en geregistreerd DPO.
  • Anti-spam cloud firewall
  • SSL (https)
  • Elke 3u een volledige backup
  • Standaard mailboxen van 50 GB zijn gratis
  • Alle systeem en plugin updates
  • Monitoring en troubleshooting
  • Instellen van Google Analytics en Google Search
budgetsites copywriting