Budgetsites Webdesign en SEO

Op zoek naar een betaalbare en professionele website ? Dan moet je bij Budgetsites zijn.

Reeds 15 jaar ervaring en een werkende SEO strategie met bewezen resultaten.

SEO

Publiceer content voor uw bezoekers, niet voor Google!

website conport

Zoekmachine optimalisatie

Consistentie is de sleutel tot SEO. Een voortdurende aandacht voor relevante content, nieuwe content, technische SEO, een geoptimaliseerde SERP beschrijving en de creatie van backlinks zijn een solide waarborg voor een goede ranking en CTR .

Content optimaliseren
website patrimmonium

SEM

Een site met regelmatig nieuwe inhoud krijgt 350% meer verkeer dan sites die niet consistent nieuwe inhoud plaatsen, of helemaal niet. Het optimaliseren van uw tekst met een paar trefwoorden die betrekking hebben op het onderwerp is helaas niet voldoende om u hoog in de zoekresultaten te krijgen. Het is hier dat een gerichte search engine marketing in relatie tot de zoekintentie het verschil maakt.

Website optimaliseren
technische SEO

Technische SEO

Technische SEO omvat het oplossen van problemen achter de schermen van uw website. Het doel is om de functionaliteit van uw website te optimaliseren, zodat zoekmachines zoals Google deze correct kunnen interpreteren. Denk hierbij aan applicatie updates, ssl, gebroken links, html tags, seo tags, structuur aanpassingen, snelheid enz.

Links naar uw pagina
Link Building

Link building

Link-building is een essentieel onderdeel van het SEO-proces en misschien wel het allerbelangrijkste! Zoekmachines zoals Google gebruiken backlinks - links die van andere sites naar die van u verwijzen - om de kwaliteit van uw website in te beoordelen.

Langs waar komen de bezoekers binnen? (2020)

URL 0
Google organisch 0
Google addwords 0
Facebook 0
Andere 0
Instagram 0