Budgetsites Webdesign en SEO

Op zoek naar een betaalbare en professionele website ? Dan moet je bij Budgetsites zijn.

Reeds 15 jaar ervaring en een werkende SEO strategie met bewezen resultaten.

Webdesign

Een goed webdesign moet boeiend, toekomstbestendig en vooral mens-gericht zijn!
contentmarketing

Content marketing

Inhoud vormt de kern van de huidige marketingstrategieën. Het kost moeite om dit soort informatie te creëren en consequent af te leveren. U moet een diepgaand begrip opbouwen van de behoeften van uw beoogde klantenbestand en van waar, en hoe, u waarde toevoegt. Waardevolle inhoud is misschien niet eenvoudig, maar het is een essentieel hulpmiddel als u wilt groeien en een succesvol bedrijf wilt behouden in de webgestuurde wereld van vandaag.

Onze principes
wireframes

Sitemaps en Wireframes

We willen het vanaf het begin goed doen en u helpen uw website in kaart te brengen en eerste wireframes te maken om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring perfect is, maar het belangrijkste is dat we aan al uw zakelijke vereisten voldoen.

Responsive en Modern
responsive webdesign

RESPONSIEF WEBDESIGN

We zorgen ervoor dat wanneer we uw website ontwerpen en ontwikkelen, deze werkt en er geweldig uitziet op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktopcomputers.

Beheer
cms

Content management

De website is klaar, wat nu ? Met het WordPress CMS kan je eenvoudig content aanpassen of blogs aanmaken. Of wij kunnen deze taak op ons nemen in combinatie met SEO optimalisate.

Marktaandeel CMS (2020)

Wordpress 0
Wix 0
Squarespace 0
Joomla 0